musiq
 

Dead Letter Office

 
Data wydania Nośnik/ilość numer EAN Typ Czas trwania Wytwórnia Gatunek
1993-01-21 CD / 1 szt. 0077771319921 Składanka brak danych Pomaton EMI rock
 
RECENZJE
 
 
LISTA UTWORÓW
1. Crazy      
2. There She Goes Again      
3. Burning Down      
4. Voices Of Harold      
5. Burning Hell      
6. White Tornado      
7. Toys In The Attic      
8. Windout      
9. Ages Of You      
10. Pale Blue Eyes      
11. Rotary Ten      
12. Bandwagon      
13. Femme Fatale      
14. Walter's Theme      
15. King Of The Road      
16. Wolves, Lower      
17. Gardening At Night      
18. Carnival Of Sorts      
19. 1.000, 000      
20. Stumble      
21. Gardening At Night (Acoustic)      
22. All The Right Friends      
 
WASZYM ZDANIEM
1-8 z 8 komentarzy
Autor:
zS49udXDpvzj [2015-10-29] saya masih menunggu rpnoesd drpd u all. mcm mana dgn saya punya order? boleh ke x? masa saya sgt suntuk ni. kalo x bole, saya kena cari org lain. reply me asap. http: //jtfzys. com [url=http: //vesiej. com]vesiej[/url] [link=http: //sgzpydyvjd. [spam!]
8TA86bweSMC [2015-10-28] Salam, sy da hanta coment n also tepmahan tadi, tapi dr tadi tak dapat2 lg feedback, nak tau ordered I tu dapat ke tak sebab sy takut tak sempat ni, and also susah nak tunggu email2 camni, call number tak boleh bagi eh?sbb lg 2mggu sy nak apam tu, sorry sy newbie here so taktau
jmXnq53bWu [2015-10-27] Sory, sy ada komen di aduan tu and sy xdapat pun email tu, dan sy pun da skiakaln borang tempahan tu pada waktu sama sy buat aduan, sy kena isi lagi skali ke?lagi satu jadi bila sy bole buat tempahan sekiranya majlis tu pada 29 may?sy xkisah cara bagaimana pun penghantaran asalkan sampai pada waktu sy perlukan, TQ
KtABFiDj [2011-08-16] SHahnL , [url=http: //fbkujhvfkpfv. [spam!] [link=http: //xsiwnxbtthhf. [spam!] http: //ymordckpubbh. com/
SWolEqzTcNfX dAIRbLu [2011-08-11] xLSFjm
xQXZEYXR [2011-08-10] MNy2u8 , [url=http: //fxyrpdirlagc. [spam!] [link=http: //xwunopewxfow. [spam!] http: //jycvivvzkjbk. com/
EgBODZmpVjUX va [2011-08-10] spra3K
AXNrpiWCzFvz W [2011-08-09] Super informative wrtiing; keep it up.
 
 
 
musiq.pl
 © 2003-2008   Zastrzeżenia Prawne   Linki